* Presseskriv *


En levende legende innen Norsk Rock går nye veier og presenterer sitt nye konsept:

Dag Ingebrigtsen's Pub til PubShow

Et kompakt RockeCircus i mini-format skreddersydd for kroer,vertshus og puber.

Dag Ingebrigtsen platedebuterte i 1977 med undergroundgruppa "Subway Suck" ,
og fikk sitt store gjennombrudd i "The Kids"med Hun er forelska i lærer¹n i 1980.
I 1982 startet han gruppa "TNT"som også fikk stor internasjonal oppmerksomhet.
Mr. Ingebrigtsen er også mannen bak juleshowet "The Grønne Glitrende 3 & DAG" som har herjet kongeriket hver jul siden 1986.
I 1988 komponerte han "RosenborgSangen"og har fram til i dag skrevet 15 fotballsanger for den etter hvert så kjente klubben i hvitt og svart.
Dere så Dag & co. i Tore Strømøy's program "Ja vi elsker" synge Kongen av Lerkendal som er en fantastisk hyldningsvise til Nils A. Eggen.
Fra 1989 og i starten av '90 årene herjet Dag Ingebrigtsen hitlistene med Rockegruppa "TinDrum"med låter som bl.a. Drums of war, I love to love og I was made for Rock'n Roll.
Det er fra denne tiden han har plukket med seg en av Norges beste gitarister: Trond Øien.
Kjente og kjære sanger fra Ingebrigtsen¹s karriere med høy allsangfaktor blir fremført "unplugged"med en dristighet vi aldri har hørt maken til. Her blir det fullt kjør fra første sekund.
Dag Ingebrigtsen fikk i desember 1998 "Adresseavisens Hedersrose"bl.a. fordi han har vært et midtpunkt i Trøndersk popliv i over 20 år,
og for sin totale dedikasjon og helhjertede innsats for musikkbransjen generelt. I høst har Dag vært med på både den store klassefesten og Beat for Beat på NRK T.V.
Dag Ingebrigtsen og Trond Øien har mange trofaste fans over hele landet som til nå kun har opplevd sine helter på store scener,
derfor er det spesielt velkommen når to av landets største rockepersonligheter byr på nærkontakt.* DAG's Hjemmeside * Pubshow *