* To rastløse sjeler *


.............møttes en vintermorgen i 1980....på et kvistrom i Trøndelag et sted sitter to unge fyrer med hver sin kassegitar og tilhørende sangstemme. Stemningen er ladet, noe ligger i lufta.............


..................og så skjer det !!!

På et kvarter lager de en splitter ny sang, akkorder og tekst skrives ned så kaffekopper velter, korarrangement og gitarsolo hostes ut i gledesrus, tittelen på sangen skrives tilslutt på papiret med dirrende hender ; " Hun er forelska' i lærer'n " ! Lite visste de to om hva de gjorde denne morgenen for 16 år siden, få måneder senere var sangen landeplage i Norge og nummer 1 på alle hitlister. Siden har den levd sitt eget stormfulle liv, "banker" i alle sammenhenger, fra utdrikningslag til barnehagefester.

Men for de to håpefulle herrer Dag Ingebrigtsen og Torstein Flakne skulle det ikke stoppe med "Forelska i lærer'n" Dette var bare starten for to artister som opp igjennom 80-tallet skrev og produserte et utall hit-låter både sammen og hver for seg. Dag Ingebrigtsen startet etter The Kids Norges heavy band nr. 1 TNT og skrev låter som "10.000 Lovers", "Seven Seas" og "Harley Davidson" Etter TNT fikk Dag stor suksess med gruppa TinDrum med sanger som "Drums of war" og "I love to love to love you" Den største og mest hemmeligholdte suksessen er nok Dag's juleshow ; The Grønne Glitrende 3 og D@G. Torstein Flakne startet Stage Dolls i 1983 og har gjennom 5 CD-plater befestet sitt ry som en solid rock-artist. Både Torstein og Dag har gitt ut hvert sitt soloalbum:" Shoot the moon, og Ka' Fa'n " I tillegg har de skrevet bl.a. Rosenborgsangen og teatermusikk.

Så hvorfor The Travelin' Trønders ?

Jo - fordi vi elsker å spille !!!

Essensen i all musikken Dag og Torstein har laget ligger i kassegitaren og sangstemmen, helt i fra de roligste baladene til de hardeste rockelåtene. Så hvorfor ikke dra ut på turné å spille låtene slik de egentlig ble laget, tenkte Vildensky og Tordensky ? Kanskje det til og med blir vakkert ?

Suksess har det i hvertfall blitt. Publikum har tatt i mot The Travelin' Trønders med åpne armer og storkost seg under showene. Vi lover deg en innholdsrik kveld........to trøndere med hver sin kassegitar kan by på litt av hvert.Fotoalbum TurnélisteDAG's Hjemmeside The Travelin' Trønders Hjemmeside